گرانول پلی پروپیلن از انواع پلاستیک‌ها است که در دو نوع ساده و الیافدار در بازار موجود می‌باشد. گرانول PP دارای کاربردهای بسیار زیادی می‌باشد که ما در این مقاله از فروشگاه اینترنتی ایران کایسا قصد داریم به آن بپردازیم. پلی پروپیلن مصارف بسیار زیادی در جهان دارد که سبب شده آن را به عنوان یک پلیمر همه منظوره بشناسند. در ادامه به معرفی ویژگی‌ها، کاربردها و قیمت پلی پروپیلن بازیافتی خواهیم پرداخت. تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید.

پلی پروپیلن بازیافتی چیست؟

پلی پروپیلن که به اختصار به آن پ‌پ (PP) نیز می‌گویند، یکی از پرمصرف‌ترین نوع ترموپلاستیک ها در صنعت به حساب می‌آید. پراستفاده‌ترین کاربرد پلی پروپیلن‌ها در قالب گیری تزریقی و سپس صنایع الیاف سازی می‌باشد. پلی پروپیلن بازیافتی که از طریق مواد پلاستیکی به دست آمده است، کاربرد زیادی در ساخت قطعات پلاستیکی، کفی کفش، روکش‌های کابل برق، تانکرهای آب و… دارد. برخی از دیگر کاربرد های پلی پروپیلن بازیافتی عبارتند از:

  • تورهای ماهی‌گیری
  • تورهای ضد پوسیدگی
  • بطری مایعات و نوشیدنی
  • قطعات پلاستیکی لوازم التحریر
  • تلفن
  • ساخت جعبه و…

ویژگی پلی پروپیلن بازیافتی (پ پ بازیافتی)

گرانول پلی پروپیلن بازیافتی علاوه بر کاهش هزینه های تولید اولیه ، ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که باعث مصرف بالای آن در صنعت پلاستیک و الیاف شده است. از ویژگی های ظاهری این نوع گرانول می‌توان به ظاهری یکدست و هم‌اندازه اشاره نمود. مهم‌ترین ویژگی این نوع گرانول در مقایسه با گرانول پلی آمید این است که رطوبت جذب نمی‌کند. برخی از اصلی ترین ویژگی های پ پ بازیافتی عبارتند از:

  1. مقاومت شیمیایی در برابر حلال های اسیدی و قلیایی
  2. استحکام بالا در برابر عوامل محیطی
  3. درجه ضفافیت بالا
  4. چگالی کم و شناور ماندن در سطح آب
  5. مقاومت در برابر گرما (نقطه ذوب حدودا 160-170 درجه سانتی گراد)
  6. مقاومت کشسانی بالا
  7. و…

انواع گرانول PP بازیافتی:

در حالت کلی گرانول پروپیلن بازیافتی (PP بازیافتی) به دو دسته کوپلیمر و هموپلیمر تقسیم بندی می‌شود. در ادامه برای شما به معرفی هر یک از آنها می‌پردازیم. اگر قصد خرید و یا استعلام از قیمت پلی پروپیلن بازیافتی را دارید، کافیست با کارشناسان مجموعه ایران کایسا در تماس باشید.

انواع گرانول PP بازیافتی

هموپلیمر پلی پروپیلن:

از مهم‌ترین کاربردهای این نوع پلیمر می‌توان به بسته بندی، صنعت ساخت خودرو، قطعات الکترونیکی، محصولات پزشکی، صنایع نساجی و لوله و اتصالات اشاره کرد.

کوپلیمر پلی پروپیلن:

هموپلیمر پلی پروپیلن با پلیمریزاسیون پلی پروپیلین و اتان به دست می‌آید، این محصول به دو دسته کوپلیمر بلوکی و کوپلیمر نامتناوب تقسیم بندی می‌شوند که در ادامه به معرفی این دو دسته خواهیم پرداخت.

1) کوپلیمر بلوکی:

کوپلیمر پلی پروپیلن در صنایعی که با استحکام بالا سروکار دارند، کاربرد دارد. این محصول دارای اتان بالای 5 تا 15 درصد در مقایسه با دیگر کوپلیمرها می‌باشد. واحدهای کومونومر در این محصول بر اساس الگوی مشخصی قرار گرفته‌اند. این الگو سبب سفت و محکم شدن پلیمر و کاهش شکنندگی آن نسبت به کوپلیمرهای متناوب می‌شود.

2) کوپلیمر نامتناوب:

این پلیمر انعطاف پذیر و شفاف است و در صنایعی ‌ای که نیاز به ظاهری زیبا و تمیز دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوامل تاثیرگذار در قیمت پلی پروپیلن بازیافتی:

شاخص جریان مذاب (Mfi)، ماده اولیه تولید گرانول پ پ، رنگ گرانول و میزان خلوص از مواردی می‌باشند که در قیمت پلی پروپیلن بازیافتی تاثیر می‌گذارد. شما می توانید برای آشنایی با انواع، کاربرد و ویژگی های PP بازیافتی، با کارشناسان سایت اینترنتی ایران کایسا تماس حاصل فرمایید.